fbpx

Lauttis avoinna normaalisti, mutta liikkeillä voi olla poikkeusaukioloaikoja. Tarkista ne liikkeiden omilta kotisivuilta.

Ajankohtaista

Ravintoloista saa tilattua toistaiseksi vain mukaan

Eduskunta on vahvistanut 8.3. ravintoloiden tilapäisen sulkemisen, tiistaista 9.3. alkaen vain ulosmyynti on sallittua. Lauttiksen ravintoloihin ja kahviloiden palveluista voitte nauttia kattavien take-away -palveluiden avulla ja myös paikan päältä noutaen.

Hanko Sushi palvelee ma-pe 11-21, la 12-20 ja su 12-19. Noutotilaukset: Ravintolasta paikan päältä, ennakkoon puhelimitse, ravintola.fi-applikaatio, Wolt, Foodora. Ennakkoon maksetut tilaukset voi noutaa kontaktittomasti niille osoitetulta noutopöydältä. Tilaukset voi tehdä myös Hanko Sushin verkkokaupasta. Kuljetukset: Wolt, Foodora.

Espresso House palvelee ma-pe 7.00-19.00, la 8.30-18.30 ja su …

Lue koko artikkeli

Keliakialiitto on myöntänyt Kahvila Guteenittomalle Unelmalle Gluteenittoman palvelun -merkin.

Gluteenittoman palvelun merkki:

  • tuo esille yrityksen gluteenittoman osaamisen
  • auttaa yritystä erottumaan joukosta
  • auttaa asiakasta valitsemaan ravintolan tai kahvilan
  • lisää luottamusta yrityksen gluteenittomia palveluja kohtaan.

Kahvilan omistaja Marianne Surakka haluaa toivottaa kaikki asiakkaat tervetulleiksi maistamaan hyviä tuotteita, joissa on käytetty leivonnassa esimerkiksi peruna- ja/tai riisijauhoja. Hyvää saa aikaiseksi myös ilman vehnäjauhoja!

Lue koko artikkeli

Hyvää naistenpäivää 8.3.

Lauttiksen liikkeet toivottavat hyvää naistenpäivää 8.3.! Lauttiksen marketeista ja Kukkakaaresta löydät kauniit kukkakimput naistenpäiväksi ilahduttamaan kotiin, työpaikalle, ystävälle…

Lue koko artikkeli

Koronavirusepidemian ennaltaehkäisy

Hyvät asiakkaamme!

Jokainen Lauttiksessa asioiva ja työskentelevä on meille tärkeä. Tehdään siis yhdessä mahdollisimman paljon koronavirusepidemian ennaltaehkäisemiseksi.

Kiinnitä erityistä huomiota käsihygieniaasi. Huolellinen käsien peseminen saippualla tuhoaa tehokkaasti virukset ja bakteerit. Kauppakeskuksessa voit käyttää käsien pesemiseen wc-tiloja. Kauppakeskus Lauttiksen wc-tilat palvelevat asiakkaita normaalisti kauppakeskuksen 1. kerroksessa ja P1-kerroksessa. Wc-tilojen siivousta on tehostettu.

Saavu ostoksille aina vain täysin terveenä! Vältä lisäksi liikkumista ryhmissä, sekä yleistä oleskelua kauppakeskuksen yleisissä tiloissa. Kauppakeskuksen penkit ovat toistaiseksi pois käytöstä, pois lukien liikuntarajoitteisten sekä senioreiden käyttöön tarkoitetut …

Lue koko artikkeli

Hyvää laskiaista

Olemme saaneet viettää upeaa laskiasviikkoa aurinkoisessa säässä. Jos laskiaispullat ovat jääneet vähiin, kipaise Lauttikseen, täältä niitä löytyy!

Lue koko artikkeli

Liizin palvelupiste nyt Lauttiksen InfoExpressissä (P1 krs.)

Liizi on vuokraamo verkossa, joka  helpottaa elämääsi tarjoamalla käyttöösi laadukkaita tuotteita juuri silloin kun niitä tarvitset – ekologisesti, vaivattomasti ja edullisesti. Vuokraamalla säästät rahaa, säilytystilaa ja ympäristöä!

Jokainen Liizistä lähtenyt tuote on hyväkuntoinen ja miellyttävä käyttää. Tuotteet puhdistetaan ja tarkistetaan ennen niiden toimittamista asiakkaille.

Näin se toimii: 1) Valitse ja varaa tuote 2) Nouda tuote Lauttiksen P1-tason InfoPisteestä (tai Postista/Matkahuollosta) 3) Palauta tuotteet

Lue lisää: https://www.liizi.fi/

Lue koko artikkeli

Lauttis toivottaa hyvää joulua!

Lauttiksen liikkeet toivottavat kaikille rauhallista joulua. Palvelemme teitä joulun päivinä seuraavasti (joillakin liikkeillä saattaa olla poikkeavia aukioloaikoja):

Jouluaattona 24.12. Erikoisliikkeet klo 9-12 Apteekki klo 9-12 R-Kioski klo 6.00-15.00 Marketit: S-Market klo 6.30-16.00 ja K-Supermarket Westbest klo 15.00 asti

Joulupäivänä 25.12. Erikoisliikkeet, apteekki ja marketit suljettu R-Kioski klo 9–21

Tapaninpäivänä 26.12. Erikoisliikkeet klo 12–18 Apteekki klo 12–16 R-Kioski klo 9.00-21.00 Marketit: K-Supermarket WestBest klo 12-18 ja S-Market 9–24

Lue koko artikkeli
Vieritä ylös