Lauttis avoinna normaalisti, mutta liikkeillä voi olla poikkeusaukioloaikoja. Tarkista ne liikkeiden omilta kotisivuilta.

Ajankohtaista

Lauttiksen terassit aukeavat kesäkuussa

Kesäkuu tuo mukanaan terassikelit ja sen myötä myös Lauttiksen terasseja avataan. Hanko Sushi avaa terassin ma 1.6. jolloin myös ravintolasali avataan asiakkaille rajoitetuin asiakaspaikoin. Pizzeria Lucan terassi aukeaa keskiviikkona 3.6. arki-illoiksi ja viikonlopuksi. Myös ravintolasali on auki rajoitetuin asiakaspaikoin. Aukioloajat ovat ma-to 16-21, pe 16-22, la 14-22 ja su 14-20. Pizzeria Lucan lasten leikkipaikka on toistaiseksi kiinni. Ravintolahenkilökunta noudattaa tarkkoja hygieniaohjeita ja tiloja puhdistetaan erityisen tarkasti.

Lue koko artikkeli

Laru Brand Store avattu!

Laru BrandStore on lauttasaarelaisten yritysten yhteinen pop-up-kauppa, josta löydät paikallisten yritysten tuotteita. Kauppa on perustettu edistämään korona-aikana lauttasaarelaisten yritysten toimintaa. Laru BrandStoresta löydät vaihtuvan valikoiman kirjoja, leluja, harrastus- ja käsityötuotteita, sisustustuotteita, käyttötavaroita ja paljon muuta – itsellesi tai lahjaksi! Aukioloajat: ma-pe 9-20 ja la 10-16 Seuraa myös: https://www.facebook.com/LaruBrandStore/

Lue koko artikkeli

Lauttiksen liikkeet toivottavat hyvää vappua!

Lauttiksesta löydät kaikki vapputarvikkeet, kotivappuunkin. Levitä piknikpeitto olohuoneen lattialle tai parvekkeelle, koristele tila kukkasin, puhalla ilmapallot ja nauti piknikistä ja vapputunnelmasta kotona! Erikoisliikkeet palvelevat vappuaattona 30.4. 10–18, apteekki palvelee klo 8–21 ja marketit klo 6.30–24 (22) Erikoisliikkeiden aukioloajoissa saattaa olla poikkeuksia, tarkistathan ajantasaiset tiedot liikkeiden omilta sivuilta ja somekanavista.

Lue koko artikkeli

Lauttis toivottaa hyvää pääsiäistä!

Palvelemme pääsiäisenä: TO 9.4. Erikoisliikkeet 10–20, apteekki 8–21, marketit 6.30–24 (22) PE 10.4. Apteekki 12–16, marketit 9–24 (22) LA 11.4. Erikoisliikkeet 9–18, apteekki 9–19, marketit 6.30–24 (22) SU 12.4. Apteekki 12–16, marketit 9–24 (22) MA 13.4. Apteekki 12–16, marketit 9–24 (22) Osa liikkeistä palvelee supistetuin aukioloajoin.

Lue koko artikkeli

Lauttis palvelee normaalisti

Lauttis palvelee tällä hetkellä normaalisti, mutta seuraamme nopeasti elävää koronavirustilannetta herkeämättä. Koska asiakkaidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille tärkeää, noudatamme viranomaisten suosituksia epidemioiden torjumiseksi. Olemmekin tiivistäneet ja tarkentaneet kosketuspintojen siivousta. Tulethan Lauttikseen vain terveenä ja noudatat hyvää käsienpesu- ja aivastushygieniaa. Pidetään toisistamme huolta!

Lue koko artikkeli

Lauttiksen joulun avaus la 30.11.

Tervetuloa Lauttiksen joulun avaukseen la 30.11. Paikalla joulupukki ja jouluista ohjelmaa Lauttiksessa ja torilla! Ohjelma klo 11-16 Jouluinen askartelupaja klo 11-17 Ulkotorilla myyjäiset klo 12–15 Taija-tonttu lukee perheen pienimmille jouluisia satuja, tekee jouluisia taikoja ja ottaa vastaan kortteja Korvatunturille klo 12.30-16.00 Joulupukki paikalla klo 12 ja 13 Duo Iskevä soittaa jouluista musiikkia. klo 16.00 Lauttiksen torilla sytytetään perinteisesti Yrittäjäkuuseen valot ja lauletaan joululauluja Osallistu lahjakorttikuorien arvontaan täyttämällä joulukortti Korvatunturille! Osallistujien kesken arvotaan kaksi lahjakorttikuorta Lauttiksen liikkeisiin. Arvonta suoritetaan viikolla 49 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Lue koko artikkeli

Info -kirjakauppa on nyt Info Express!

Info Expressistä löydät tuttuun tapaan Postin palvelut, joihin kuuluvat kirjelähetykset sekä ennakkoon maksettujen pakettien lähetykset sekä Matkahuollon noutopisteen. Uutena toimintona Info Expressissä on Mailboxes etc (MBE). Sen toiminta painottuu pakettilähetyksiin koti- ja ulkomailla. Pakettilähetyksien lisäksi toimintaan kuuluu myös paketointipalvelu, kuljetuspalvelut lähialueella, postilaatikoiden vuokraus, tulostuspalvelu, valokopiot, laminointi, sidonta, asiakirjojen tuhoaminen, käännöspalvelut sekä tekstinkäsittely. Toiminta on pääosin suunnattu yrityksille mutta yksityishenkilöillä on myös mahdollisuus hyödyntää palveluja. Muita Info Expressin palveluja: – pakkaus- ja toimistotarvikkeet, edulliset värikasetit – kodin pientarvikkeet – pokkarit, lastenkirjat …

Lue koko artikkeli

Lauttis on mukana Lauttasaari-päivässä 7.9.2019

Kauppakeskus Lauttis on mukana Lauttasaari-päivän tapahtumassa Tallbergin puistotiellä lauantaina 7.9.2019. Lauttiksen teltalla on luvassa ohjelmaa koko perheelle. Tule askartelemaan oma pinssisi pinssipajaan tai osallistumaan mahtaviin kilpailuihin. Kauppakeskuksen sisällä on Dj luomassa tunnelmaa koko päivän ajan. Lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua arvontaan, josta voit voittaa Lauttiksen lahjakorttipaketin. Tervetuloa mukaan!

Lue koko artikkeli
Vieritä ylös