fbpx

Lauttis avoinna normaalisti, mutta liikkeillä voi olla poikkeusaukioloaikoja. Tarkista ne liikkeiden omilta kotisivuilta.

Ajankohtaista

Liizin palvelupiste nyt Lauttiksen InfoExpressissä (P1 krs.)

Liizi on vuokraamo verkossa, joka  helpottaa elämääsi tarjoamalla käyttöösi laadukkaita tuotteita juuri silloin kun niitä tarvitset – ekologisesti, vaivattomasti ja edullisesti. Vuokraamalla säästät rahaa, säilytystilaa ja ympäristöä!

Jokainen Liizistä lähtenyt tuote on hyväkuntoinen ja miellyttävä käyttää. Tuotteet puhdistetaan ja tarkistetaan ennen niiden toimittamista asiakkaille.

Näin se toimii: 1) Valitse ja varaa tuote 2) Nouda tuote Lauttiksen P1-tason InfoPisteestä (tai Postista/Matkahuollosta) 3) Palauta tuotteet

Lue lisää: https://www.liizi.fi/

Lue koko artikkeli

Lauttis toivottaa hyvää joulua!

Lauttiksen liikkeet toivottavat kaikille rauhallista joulua. Palvelemme teitä joulun päivinä seuraavasti (joillakin liikkeillä saattaa olla poikkeavia aukioloaikoja):

Jouluaattona 24.12. Erikoisliikkeet klo 9-12 Apteekki klo 9-12 R-Kioski klo 6.00-15.00 Marketit: S-Market klo 6.30-16.00 ja K-Supermarket Westbest klo 15.00 asti

Joulupäivänä 25.12. Erikoisliikkeet, apteekki ja marketit suljettu R-Kioski klo 9–21

Tapaninpäivänä 26.12. Erikoisliikkeet klo 12–18 Apteekki klo 12–16 R-Kioski klo 9.00-21.00 Marketit: K-Supermarket WestBest klo 12-18 ja S-Market 9–24

Lue koko artikkeli

Lauttikseen avautuu uusi Kahvila Gluteeniton unelma keskiviikkona 9.12.

Kahvilaan tuotteet ovat Gluteeniton Leipomo Ilonan tuotteita. Lempäälässä sijaitsevasta leipomosta saapuu herkkuja kahvilaan 3-5 kertaa viikossa. Kahvin, suolaisten ja makeiden kahvilatuotteiden lisäksi myynnissä on myös pehmistä ja lämmintä pop-cornia. Voit tilata kotiisi gluteenittomia voileipäkakkuja, täytekakkuja, prinsessakakkuja, pullapitkoja (näitä on vaikea löytää muualta!) ja isoja munkkirinkkilöitä. Myynnissä on paljon myös vegaanituotteita. Voit myös tilata tuotteita sähköpostitse kahvila@gluteenitonunelma.fi tai kotisivuilta gluteenitonunelma.fi (sivusto avautuu pian). “Rohkeasti maistamaan, Leipomo Ilonan herkut maistuvat kaikille!” , toivottaa Kahvilan omistaja Marianne Surakka.

Lue koko artikkeli

Tästä ilmoitimme – muutoksia ohjelmatiedoissa

Lauttiksessa valmistaudutaan ilolla joulun odotukseen, mutta samalla vallitsevien STM:n ohjeistusten mukaisesti. Lauttasaarilehden ilmoitusliitteessämme (katso ilmoitus tästä) on paljon kivoja vinkkejä Lauttiksen liikkeiltä. Valitettavasti liitteessä ilmoitetut joulupukin vierailu ja muut tapahtumat peruuntuvat lauantailta 28.11.

Lisäksi STM:n suosituksen mukaisesti kauppakeskuksen julkiset tilat suljetaan. Tällaisia tiloja ovat esimerkiksi lasten leikkipaikat, co-working tilat ja istuma-alueet. Reitit palveluihin ja liikkeisiin ovat kuitenkin avoinna.

Noudatamme voimassa olevia ohjeita ja asiakkaiden sekä henkilökunnan terveys on meille ykkösasia, ja tämän vuoksi …

Lue koko artikkeli

Kauppakeskus Lauttikseen avataan uusi OmaPosti-kioski 23.11.

OmaPosti-kioski on Postin itsepalvelukioski, jossa voi hoitaa yleisimpiä postiasioita, kuten pakettien lähettämistä ja vastaanottamista. Kioskissa on iso pakettiautomaattialue sekä itsepalvelupäätteitä kirjeiden ja pakettien lähetystä varten. Kioskissa saa tarvittaessa henkilökohtaista asiakaspalvelua etäyhteyden kautta.

OmaPosti-kioskissa voi olla videoyhteyden kautta yhteydessä Postin asiakasneuvojaan, jolta voi kysyä apua ja neuvoa missä tahansa postiasiassa. Asioinnista on tehty mahdollisimman helppoa ja asiakasneuvoja on tarvittaessa tukena ja turvana. Posti on ottanut käyttöön jo useita OmaPosti-kioskeja, joiden palveluja on kehitetty asiakkaiden palautteiden perusteella.

OmaPosti-kioski palvelee kauppakeskus Lauttiksen P1-kerroksessa …

Lue koko artikkeli

Lauttasaaren Lions Clubin “Auta lasta – auta perhettä” -kampanja su 15.11.

Lauttiksessa on M-tasolla ruokakauppojen välissä su 15.11. klo 12-18 Lauttasaaren Lions Clubin “Auta lasta – auta perhettä” -kampanja.

Lions Clubin hyväntekeväisyyskeräyksessä pyydetään ostoksilla kävijöitä ostamaan yksi tuote lahjoitettavaksi  avun tarpeessa oleville alueen lapsiperheille.

Lahjoitustuotteiksi sopivat esimerkiksi pilaantumaton kuivaruoka, säilykkeet,  hygieniatuotteet, lasten tarvikkeet ja lelut.

Lions-toiminta perustuu vapaaehtoiseen työhön, eikä pyri korvaamaan yhteiskunnan peruspalveluja. Vapaaehtoistyöllä annetaan apua kohteisiin, jotka jäävät hoitamatta julkisin varoin. Tämä apu voi olla pienille ryhmille tai yksittäisille ihmisille hyvinkin merkittävää.

Yhteistyössä mukana Lions Club Helsinki/Lauttasaari, Lauttis …

Lue koko artikkeli

Lauttis palvelee pyhäinpäivänä la 31.10.

Tervetuloa asioimaan Lautikseen myös pyhäinpäivänä. Erikoisliikkeet ja apteekki palvelevat klo 12–18, marketit palvelevat klo 9-24 (22).

Osalla erikoisliikkeistä voi olla pyhäpäivinä yllä mainituista poikkeavat aukioloajat. R-Kioski on avoinna arkipyhisin aina klo 9.00-21.00.

Lue koko artikkeli
Vieritä ylös