fbpx

Lauttis avoinna normaalisti, mutta liikkeillä voi olla poikkeusaukioloaikoja. Tarkista ne liikkeiden omilta kotisivuilta.

Koronavirusepidemian ennaltaehkäisy

Hyvät asiakkaamme!

Jokainen Lauttiksessa asioiva ja työskentelevä on meille tärkeä. Tehdään siis yhdessä mahdollisimman paljon koronavirusepidemian ennaltaehkäisemiseksi.

Kiinnitä erityistä huomiota käsihygieniaasi. Huolellinen käsien peseminen saippualla tuhoaa tehokkaasti virukset ja bakteerit. Kauppakeskuksessa voit käyttää käsien pesemiseen wc-tiloja. Kauppakeskus Lauttiksen wc-tilat palvelevat asiakkaita normaalisti kauppakeskuksen 1. kerroksessa ja P1-kerroksessa. Wc-tilojen siivousta on tehostettu.

Saavu ostoksille aina vain täysin terveenä! Vältä lisäksi liikkumista ryhmissä, sekä yleistä oleskelua kauppakeskuksen yleisissä tiloissa. Kauppakeskuksen penkit ovat toistaiseksi pois käytöstä, pois lukien liikuntarajoitteisten sekä senioreiden käyttöön tarkoitetut penkit. Kauppakeskuksen järjestyksenvalvonta valvoo tilannetta kauppakeskuksessa, ja neuvoo ja opastaa tarvittaessa yhteisten pelisääntöjen osalta.

Pidä vähintään kahden metrin turvaväli muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan kauppakeskuksen yleisissä tiloissa. Suosittelemme rullaportaiden, liukutasojen ja portaiden käyttöä hissien sijaan, sekä mahdollisuuksien mukaan asiointia kauppakeskuksessa vilkkaiden aikojen ulkopuolella, kuten aamupäivisin.

Suosittelemma kasvomaskin käyttöä kauppakeskuksen ja liikkeiden tiloissa kaikissa tilanteissa.

Seuraamme jatkuvasti viranomaisohjeistuksia, ja teemme tarvittaessa muutoksia käytäntöihin tilanteen vaatiessa.
Lauttiksen 58h §:n tartuntatautilain vaatiman turvallisuussuunnitelman pääset lukemaan täältä.

Yhteisiä pelisääntöjä noudattamalla asiointi kauppakeskuksessa on kaikille turvallista, ja arki sujuu mukavammin. Kiitokset huomaavaisuudestanne!

 

 

Vieritä ylös