fbpx

Lauttis avoinna normaalisti, mutta liikkeillä voi olla poikkeusaukioloaikoja. Tarkista ne liikkeiden omilta kotisivuilta.

gateau

Gateau

AVOINNA

ma – pe 8-19 la 9-18 su suljettu 27.6.-1.8.  
1. kerros

Katso tarkempi sijainti pohjakartasta (PDF ->)

Käsinleivotut leipomotuotteet helposti mukaan!

Gateau tunnetaan suussa sulavista moussekakuista, raikkaista marjakakuista, suklaa- ja kermakakuista sekä ihanan mehevistä, käsin leivotuista leivistä ja pullista. Gateaun leivät ja pullat ovat leivottu rakkaudella ja intohimolla. Jokainen leipä on käsintehty ja ammattitaidolla valmistettu puhtaista ja korkealaatuisista raaka-aineista.

Leivät perustuvat lähinnä kahteen taikinajuureen, vaaleaan ja ruispohjaiseen hapantaikinaan. Happaman taikinajuuren käyttö mahdollistaa leipomisen vähällä tai täysin ilman hiivaa, jonka seurauksena leivän kestävyys paranee huomattavasti. Hidas kohoamismetodi auttaa kehittämään oikean aromin ja lopputulos ei ole pelkästään kaunis, vaan myös erittäin maukas ja mehevä leipä.

Gateaun pullat ovat leivottu käyttäen aitoa voita niin taikinassa kun täytteessä. Voin suolaisuus nostaa esille makeuden pullassa ja lopputulos on voittamaton. Maista ja rakastu.

Vieritä ylös