Lauttis avoinna normaalisti, mutta liikkeillä voi olla poikkeusaukioloaikoja. Tarkista ne liikkeiden omilta kotisivuilta.

instrumentarium

Instrumentarium

AVOINNA

Liike on väliaikaisesti suljettu ja avataan uudelleen Juhannuksen jälkeen. Palvelemme sinua verkkokaupassamme ja asiakaspalvelussamme.
1. kerros
Katso tarkempi sijainti pohjakartasta (pdf) >>

Tervetuloa Instrumentariumiin!

Haluamme pitää huolta silmiesi hyvinvoinnista ja näkemisestäsi. Meiltä saat kaikki silmiesi hyvinvointiin liittyvät tuotteet ja palvelut – asiantuntevasti.

Tarjoamme kokonaisvaltaiset näkemisen ratkaisut. Meillä palvelevat asiantuntevat optikot sekä koulutetut kehysasiantuntijat. Meiltä saat yksilöllisistä palvelua ja asiantuntijamme avulla löydät laajasta ja trendikkäästä kehys – aurinkolasivalikoimasta juuri sinulle sopivimmat ratkaisut, sekä piilolinssit kaikenlaisiin tilanteisiin. Lisäksi tarjoamme silmälääkäreiden palveluja. Lauttasaaren Instrumentarium -myymälässä vastaanottaa Silmälääkäri Timo Hellstedt, LT, Silmäkirurgian erityispätevyys.

Tarjoamme asiakkaillemme joustavia palveluita, ja mikä parasta, saat kaikki asiakkaan edut jo heti ensimmäisen ostosi yhteydessä. Tervetuloa!

Vieritä ylös