fbpx

Lauttis avoinna normaalisti, mutta liikkeillä voi olla poikkeusaukioloaikoja. Tarkista ne liikkeiden omilta kotisivuilta.

lauttiksen-apteekki

Lauttasaaren apteekki

AVOINNA

Aukioloajoissa voi olla muutoksia. Varmista ajantasaiset tiedot myös liikkeen omilta sivuilta. ma–pe 8–21 la 9–19 su 11–19 Heinäkuussa supistetut aukiolot Lauantaisin klo 9–18 Sunnuntaisin klo 12–18 Su 1.8. klo 12–18
1. kerros

Katso tarkempi sijainti pohjakartasta (PDF ->)

Lauttiksen apteekki palvelee koko perhettä kotikulmillasi!

Lauttasaaren keskusapteekki sijaitsee saaren sydämessä uudessa kauppakeskus Lauttiksessa. Viihtyisässä ja modernissa apteekissamme lääkevalmisteet sekä muut apteekkituotteet ovat selkeästi esillä. Ystävällinen henkilökuntamme tarjoaa monipuolista, yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua.

Lauttiksen apteekki sijaitsee katutasossa. Kulku avarassa apteekissa on helppoa ja esteetöntä vaikkapa lastenvaunujen tai rollaattorin kanssa. Lauttiksen kattavat palvelut ovat ulottuvillasi jalan, pyörällä, autolla, bussilla tai metrolla.

Valintaosaston laajasta valikoimasta löydät tutut suosikit ja kiinnostavat uutuudet terveyden, kauneuden ja hyvän olon tukemiseksi ja edistämiseksi! Farmaseuttinen henkilökuntamme neuvoo lääkkeiden turvallisessa käytössä ja auttaa sinua löytämään juuri sopivat tuotteet vaikkapa ihonhoitoon.

Saat nopeaa, asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä palvelua reseptien suoratoimituspisteissä. Ne ovat äänieristettyjä, ja sinua palvelee sama henkilö alusta loppuun: apteekkari, proviisori tai farmaseutti.

Asiakas joutuu meillä harvoin jonottamaan, sillä moderni varastorobottimme tehostaa lääkkeiden toimitusta. Näin henkilökohtaiseen lääkeneuvontaan jää enemmän aikaa. Reseptilääkkeitä koskeva lääkevaihto toteutetaan joustavasti asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Vieritä ylös