Pysäköinti

EuroPark P-Lauttis

P-Lauttis on EuroParkin Autopay-kohde. Autopay-konseptimme perustuu autojen rekisterinumeroiden tunnistukseen. Rekisteritunnistus aloittaa ja lopettaa pysäköintiajan, kun ajat sisään pysäköintialueelle ja sieltä ulos. Näin pysäköintimaksun veloitus on aina toteutuneen pysäköintiajan mukaan.

Katso ovenavausohjeet tästä (pdf)!

Aukioloajat

Pysäköintihalli P-Lauttis on avoinna kauppakeskus Lauttiksen aukioloaikoina. Ulosajo mahdollista 24 h. Pysäköintitaso P1 on varattu kauppakeskus Lauttiksen asiakkaille. Arkisin kello 17 jälkeen kauppakeskuksen sulkeutumiseen asti sekä viikonloppuisin kauppakeskuksen asiakkaat voivat pysäköidä myös P2-tason P+Metro-paikoille. Paikat on merkitty sinisin P+Metro 6-17 –kyltein. Muille paikoille tasolla P2 pysäköinti on kielletty. Tasolla P2 on pysäköinninvalvonta.

Sisään- ja ulosajo

Sisäänajo tasoille P1 ja P2: Lauttasaarentie 25, 00210 Helsinki Sisäänajo tasolle P1: Otavantie 9, 00210 Helsinki Ulosajo: Lauttasaarentie 25, 00210 Helsinki

Sähköauton latauspisteet

Parkkihallissa on neljä Virta-palvelun lautauspistettä sähköautoille. Katso ohjeet täältä!

Invapaikat ja kulkeminen

Invapaikkoja on molemmilla parkkitasoilla, P1-tasolla kauppakeskuksen oven vieressä ja vähäpäästöisten paikkojen vieressä, P2-tasolla muutama heti oven vieressä ja muutama lisää hallissa. Huomioithan, että invalupa ei oikeuta hallissa ilmaiseen pysäköintiin. Pysäköintihallista on suora kulku kauppakeskukseen ja kaikkiin kerroksiin pääsee myös hissillä.

Hinnat 24/7

Pysäköinti on maksullista 24 h. Katso hinnat » 

Maksuvaihtoehdot

Voit valita maksutavan viidestä eri vaihtoehdosta. Katso maksuvaihtoehdot » Liityntäpysäköinti arkisin kello 6–17 Liityntäpysäköintipaikkoja on rajoitetusti tasolla P2. Katso liityntäpysäköinnin ohjeet ja hinnat »

Huomioitavaa

Hallissa korkeusrajoitus 2,3 m. Halliin ajo peräkärryn kanssa kielletty. Huomioithan myös, että invapysäköintilupa ei oikeuta maksuttomaan pysäköintiin hallissa.

Puhelujen hinnat

Puhelujen hinnat 0207-alkuisiin numeroihin matkapuhelinliittymästä 0,0828 €/puhelu + 0,17 €/min ja kiinteästä liittymästä 0,0828 €/puhelu + 0,07 €/min. Ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu.

Lisätietoja

europark.fi/autopay
Autopay-asiakaspalvelu palvelee ma–pe 7.15–22, la 9–22, su 9–19: p. 0207 907 330, info(at)europark.fi.